Διαδίκτυο: σύμμαχος των πωλήσεων

Mar 15, 2012

Διαδίκτυο. Άλλος ένας σύμμαχος για την αύξηση των πωλήσεών σας.

 

Ένα από τα ζητούμενα κάθε διαφημιζόμενου είναι να εμπνέει εμπιστοσύνη στον υποψήφιο και τον υπάρχοντα πελάτη του, ώστε να πετύχει το στόχο του, που είναι η πώληση, με κάθε μέσο. Το ίδιο ισχύει και για το διαδίκτυο, αλλά η οικοδόμηση της ‘online’ εμπιστοσύνης θέλει γερές βάσεις, που μπορείτε να αποκτήσετε εφόσον ακολουθήσετε τα παρακάτω:

 

Σχεδιάστε ένα απλό και εύκολο στη χρήση site: Μην αναλώνεστε σε περίπλοκα και εντυπωσιακά μενού. Όσο πιο απλό και εύκολο στη χρήση είναι το siteσας, τόσο πιο ευχάριστα περιηγείται σε αυτό ο χρήστης, αυξάνοντας για εσάς τις πιθανότητες να τον κερδίσετε ως πελάτη.

 

Βάλτε άλλους να μιλήσουν για εσάς: Οι ευχαριστημένοι πελάτες, είναι συνήθως η καλύτερη διαφήμιση. Βάλτε τους να μιλήσουν για εσάς και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους δυνητικούς πελάτες. Είναι για εσάς ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης, και μάλιστα, δεν κοστίζει!

 

Δείξτε το πρόσωπό σας: Μιας και το διαδίκτυο μας έχει φέρει όλους τόσο κοντά, καλό είναι να ξέρουμε και με ποιον μιλάμε. Αναρτήστε φωτογραφίες δικές σας και του προσωπικού σας. Είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη των δυνητικών πελατών σας.

 

Αναπτύξτε δεσμούς με τους επισκέπτες σας:Τα social media δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε σχέσεις μεταξύ μας, και, όσο αφορά στους υποψήφιους αγοραστές, αρέσκονται να γνωρίζουν τις επιχειρήσεις από τις οποίες αγοράζουν online. Κρατήστε επαφή, ενημερώνετέ τους για τα επόμενα σας βήματα και αναπτύξτε marketing μέσα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, με τα newsletters.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να υπάρχει άδεια μας ή αναφορά του link που να παραπέμπει στο site μας. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.