Υπηρεσίες
| Σε τι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε |

Mar 14, 2012

 

Graphic Design & Εκτυπώσεις

 

Στην Paspartu όχι μόνο αναλαμβάνουμε τα έντυπα ή την εταιρική σας ταυτότητα, αλλά είμαστε σε θέση να δημιουργούμε προσχέδια χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Έχουμε λοιπόν τη δυνατότητα να παρέχουμε δωρεάν δείγματα, μέχρι την τελική έγκρισή σας, και κατόπιν να προχωράμε στην κάθετη προσαρμογή τους (Outdoor, καταχώριση κ.λπ). Επιπλέον, χάρη στην πολυετή μας πείρα στο μεταφραστικό τομέα, μπορούμε να μεταφράζουμε τα έντυπα και όλη σας την επικοινωνία σε όλες τις γλώσσες.

 

-Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, επιστολόχαρτα, εταιρικές κάρτες/business card, φάκελοι κ.λπ)

 

-Σχεδιασμός εντύπων - εταιρικών καταλόγων – sales organizer – sales folder

 

-Επεξεργασία εικόνας

 

-Συσκευασία

 

-Εκτυπώσεις

 

-Φωτογράφιση προϊόντων

 

 

Διαφημιστικές Υπηρεσίες

 

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου επικρατεί βομβαρδισμός από προϊόντα και υποσχέσεις, είναι σημαντικό να μπορείς να ξεχωρίσεις. Στην Paspartu μπορούμε να βοηθήσουμε το brand να αποκτήσει αναγνωρισημότητα, όχι μόνο επειδή γνωρίζουμε καλά το χώρο της επικοινωνίας, αλλά και γιατί δε σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε νέα μονοπάτια. Έτσι, είμαστε σε θέση να προτείνουμε ιδέες, Μέσα και προωθητικές ενέργειες που συμβάλλουν στην καλύτερη προώθηση του brand σας.

 

-Δημιουργική στρατηγική

 

-Concept

 

-Παραγωγή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών spot

 

-Διαφημίσεις σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο

 

-Below the line services (Stand, floor stands, self-talker, καρτολίνες, αυτοκόλλητο,  κουπόνια, αφίσες, έντυπα, εταιρικοί κατάλογοι ,  promotion κ.λπ)


 

Internet & Social Media

 

Το Internet και τα Social Media κατέχουν πλέον ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητά μας και αποτελούν ένα ιδιαίτερα γοητευτικό μέσο επικοινωνίας, αρκεί να γίνεται σωστή χρήση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας ψάχνει, προτείνει και υλοποιεί ιδέες ειδικά για εσάς, με στόχο τη μεγαλύτερη επικοινωνιακή και εμπορική αποτελεσματικότητα.

 

-Σχεδιασμός ιστοσελίδας (internet site ιστοσελίδας)

 

-Κατασκευή banners

 

-Σχεδιασμός blogs

 

-Social media

 

 

 

 

 

Υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων 

 

Είναι γεγονός ότι η επιτυχία βασίζεται στην ποιότητα, αλλά και στην εικόνα  που έχει δημιουργηθεί γύρω από μία εταιρεία ή ένα προϊόν. Στην Paspartu αναλαμβάνουμε από ένα Δελτίο Τύπου μέχρι και την οργάνωση/υλοποίηση μίας εκδήλωσης, μίας έκθεσης ή ενός συνεδρίου και δε σταματάμε να βρίσκουμε ιδέες που θα ανεβάσουν το imageτης επιχείρησής σας.

 

-Οργάνωση Συνεδρίων , Event

 

-Σχεδιασμός περιπτέρων για Εκθέσεις - υλικό Εκθέσεων

 

-Προωθητικές ενέργειες

 

-Δελτία Τύπου

 

-Μεταφράσεις

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να υπάρχει άδεια μας ή αναφορά του link που να παραπέμπει στο site μας. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.