Επαγγελματικά δώρα: Διαχρονικά και καλοδεχούμενα

Mar 15, 2012

 

Με αφορμή τις γιορτές, με την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, σε μία εκδήλωση ή μία έκθεση, σε μία ονομαστική γιορτή του πελάτη, πολλές επιχειρήσεις επιλέγουν να κάνουν κάποιο δώρο. Τα δώρα αυτά συνήθως ή έχουν κάποια σχέση με το αντικείμενο της εταιρείας, ή είναι προσωπικά και σχετικά με τον παραλήπτη. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, πρέπει να ξεκινήσετε από το σωστό σημείο εκκίνησης, που δεν είναι άλλο από την εταιρεία που θα προμηθεύσει αυτά τα δώρα σε εσάς.

 

Αφού λοιπόν κάνετε μία διερεύνηση της αγοράς, συζητήστε τις ιδιαίτερες συνθήκες: ποιο είναι το προφίλ της εταιρείας σας, σε ποιους απευθύνονται τα δώρα, ποιος είναι ο λόγος που τα προσφέρετε, ποιο είναι το budget που διαθέτετε γι’ αυτά, πόσος χρόνος χρειάζεται για να τα παραλάβετε, πώς θα τα αποστείλετε.

 

Υπάρχουν δώρα που μπορούν να σταλούν με το ταχυδρομείο και άλλα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, και πρέπει να παραδοθούν προσωπικά στον παραλήπτη από courier, αλλά, όπως και να ‘χει, πρέπει το δώρο που θα κάνετε να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Αρχίστε να ψάχνετε πρωτότυπες και χρηστικές ιδέες πολύ πριν να είναι να τα αποστείλετε. Ένα δώρο είναι πάντοτε καλοδεχούμενο, ωστόσο, όσο περισσότερο χρόνο έχετε μπροστά σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να βρείτε αυτό το "κάτι" που θα ανεβάσει το image σας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να υπάρχει άδεια μας ή αναφορά του link που να παραπέμπει στο site μας. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.