Ιστοσελίδες: Σχεδίαση και κατασκευή.

Mar 15, 2012

Μία ιστοσελίδα για να εμπνέει εμπιστοσύνη και σοβαρότητα, πρέπει να είναι σωστά σχεδιασμένη. Γι’ αυτό και πρέπει να δημιουργείται από ειδικούς του χώρου. Πάντοτε σε συνεργασία με εσάς, ο σχεδιαστής της ιστοσελίδας θα πρέπει να γνωρίζει καλά τι θέλετε να πετύχετε και ποιο είναι το κοινό σας για να καλύψει τις ανάγκες και των δύο δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

Το ψυχογράφημα κάθε χρήστη Internet αποτελείται από τρία βασικά στοιχεία, που πρέπει να του καλύψετε:

 

Λογική. Κάντε την ιστοσελίδα σας εύκολη και απλή, γρήγορη, ενήμερη και προσιτή. Κανένας λογικός άνθρωπος δε θα ασχοληθεί με ένα site δύσκολο και περίπλοκο, όταν έχει χιλιάδες άλλες επιλογές.

 

Συναίσθημα. Όσο πιο καλαίσθητο είναι στο μάτι ένα site, τόσο περισσότερο "μιλάει" στο χρήστη, που τον προκαλεί να το εξερευνήσει. Αν μέσα σε όλα αυτά δημιουργήσετε και τις προϋποθέσεις της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας, τότε είναι σίγουρο ότι έχετε αγγίξει το συναίσθημά του.

 

Προσδοκία. Δώστε τα όλα: Ποιότητα, ποικιλία, after sales service, και καλύψτε κάθε μικρή και μεγάλη προσδοκία του καταναλωτή που πίστεψε στην ιστοσελίδα σας.

 

Δείτε πού απευθύνεστε, τι προσφέρετε, τι ενδιαφέρει του κοινό σας, και σχεδιάστε μία ιστοσελίδα που να είναι χρηστική για τον καταναλωτή και αποτελεσματική για εσάς.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να υπάρχει άδεια μας ή αναφορά του link που να παραπέμπει στο site μας. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.